Kåre & The Cavemen – Jet Age | 2lp

  • 349 kr

Turbo Knut

Bestiilingsvare ca 7 dager

Del
Artikkelnummer: R2LP002
Label:Round 2 – R2LP002
Format: 2 x Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Reissue, Remastered
Country:Norway
Released:Jun 12, 2015
Genre:Rock
Style:Surf, Soft Rock, Pop Rock


Round 2 er stolte av å presentere Kåre and the Cavemens Jet Age på vinyl for første gang! Et av de mest omtalte, innflytelsesrike og ihjelhørte norske album og etter hvert også det vi tør kalle en bona fide klassiker.

Få norske band de siste 20 årene har nytt same nivå av kritikerros og respekt fra sine kollegaer og publikum som Kåre & The Cavemen. Da de dukka opp som husband på Anne Kat. Hærlands program «Direkte Lykke» på midten av 90-tallet, var det litt som om en ny æra hadde startet i norsk rock. Inspirert av gamle surfefilmsoundtrack, VHS-karate, exotica, easy listening og Surf’s Up-era Beach Boys; i kjølvannet av Quentin Tarantinos enorme suksess med Pulp Fiction kan man si at de traff tidsånden nokså presist med Jet Age i 1997.

Albumet er remastret fra de originale masterne og etter en intens periode med leting i arkiver og inn og utland har vi også klart å gjenskape det ikoniske frontcoveret. Albumet er utvidet med bonussporet «Spiral Slider» som opprinnelig var ment å inkluderes på albumet som kommer på dobbel 180-grams vinyl i ubrettcover med fyldige linernotes av Knut Schreiner og Dag F. Gravem.

A1Enter The Dragon
A2Monkeyface
A3Inspector '71
A4Rubber City Revolution
B1Grenoble Village Olympique
B2Point Of No Return
B3Girlfriend In Tacoma
B4Satan's Little Helper
C1Mr. Wild Guitar
C2Do You Know The Way To Monterey?
C3Hong Kong Cockfight
C4Orgone Valley
D1Hava Negilah
D2Spiral Slider
D3Siamese Island
D4Jet Age