Dogs, The ‎– Death By Drowning Lp

  • 299 kr

Label   -Drabant Music ‎– DM13LP2Format   -Vinyl, LP, AlbumUtgitt    -2018Land   -NorgeSjanger   -Garage Rock Tracklist:A1 Os

I lager
Tilgjengelighet: 1
Artikkelnummer: 381
Leverandør: Musikkopratørene
Label   -Drabant Music ‎– DM13LP2
Format   -Vinyl, LP, Album
Utgitt    -2018
Land   -Norge
Sjanger   -Garage Rock



A1 Oslo2:38
A2 All Of Us Kids Were Accidents3:02
A3 Why Is The Flesh So Strong5:18
A4 Declaration Of Isolation3:21
A5 Please Say Something3:19
B1 Where The Circle Joins3:19
B2 Stay Under Water3:27
B3 It Still Hurts3:58
B4 Get Away From Me1:57
B5 The Rain Held A Thousand Needles4:58