CC Cowboys ‎– 1990-2020 - Limited Edition (12CD)

  • 749 kr
  • 699 kr

12 album – 133 låter

Bestiilingsvare ca 7 dager

Del
Artikkelnummer: 1256
Label -Drabant Music ‎–
Format  -Cd box
Released -2020
Style -Rock
Country -Norway


CD boksen inneholder følgende:

12 album – 133 låter
Alle 11 studioalbumene i nye og flotte, remastrede utgaver
Et nytt livealbum, fra Athletic Sound Studio i Halden.
En fantastisk fin booklet med gamle og nye bilder.
Alle tekstene.
Liner notes av Tom Skjeklesæther.
CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: «Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum». Deres første album, Blodsbrødre, solgte 90 000 eksemplarer, og singelen «Harry» solgte 20 000. Den ble samtidig en landeplage og en låt enormt mange fortsatt har et sterkt forhold til.

Bandet hadde et opphold mellom 1998 til 2001, men kom da tilbake med en ny besetning bestående av de da ferske medlemmene Jørn Christensen og Per Vestaby. Med nye lagkamerater, fortsatte Magnus Grønneberg og Agne Sæther å bygge opp CC Cowboys til å bli ett av Norges mest populære og hardtarbeidende band. Som i dag kan se tilbake på en katalog bestående av 11 studioalbum, i tillegg til et par livealbum og samlealbum. Senest ut var 2018s Perfekt normal, som blant annet ble omtalt som «overraskende vital fra Fredrikstads svar på Rolling Stones» av Dagbladet.

Høsten 2020 kommer det 12. studioalbumet fra bandet, og vi har allerede fått den første smakebiten med singlen "Kom deg løs" som roteres ofte på NRK/P1s spillelister. Med andre ord blir dette året en eneste stor fest for CC Cowboys, og gutta er mer enn klare for det hele.

– CC Cowboys er et band som har hatt en høy marsjfart - lenge, sier Magnus Grønneberg, og utdyper:
– Vi er en klokke som står stille. Vi går riktig to ganger i døgnet. Vi definerer ingenting lengre. Vi er ikke den nye vinen. Vi er et av de gamle banda som aldri gir opp. Vi er de som bare fortsetter og fortsetter. Vi er CC Cowboys.

Ettersom vi befinner oss midt i denne absurde korona-krisen, så er turnéplanene foreløpig satt "på vent", da det er myndighetenes beslutninger som kommer til å påvirke hvilke jobber som kan gjennomføres, og hvilke jobber som må flyttes til 2021