Betty Stjernen - Farvel | 2 Lp

  • 449 kr

Dobbel vinyl

På lager
Del
Artikkelnummer: 3174
Label -Betty Records
Format  -2 x LP, LTD svart + rød vinyl
Released -2023
Style -Rock, punk
Country -Norway


Betty født i Bergen og en av de første punkerne der, hvor hun blant annet laget fanziner og spilte trommer i bandet Norske Budeier mellom 1979 – 81. Flyttet etter hvert til Trondheim, hvor startet opp Betty Bohm Bang Band/ Betty Big Boom Band med flere utgivelser på 80- og 90-tallet. Fra 2000-tallet av har hun gitt ut musikk under Betty Stjernen navnet. Nå er hun altså klar med sin siste utgivelse, som har fått tittelen «Farvel». En plate hvor hun har fått masse hjelp fra familie og venner til å spille inn, i tillegg til drøssevis med kjente musikere fra så forskjellige band som TNT, Stage Dolls, Hopalong Knut og Cockroach Clan! Plate nr. 2 i dette dobbeltalbum er en oppsummering av Bettys karriere fra 80-tallet og frem til i dag. Med et utvalg av de beste låtene. Dette er en flott svanesang og et flott dokumentasjon på norsk undergrunns rock og pønk!

LP 1: Farvel/ (Til alle) PØNX/ Det er en følelse…/ Fri, Vill og Glad/ Frøken Berger/ Hjelpe meg// Månestripen/ Gudommelighet/ Vær så god/ Forventet/ (Da Du La) En hånd på meg/ Lev vel.

LP 2: Vi kan leke hus/ Jaggu kan vi leve fort/ På kanten/ Vanlig manns hverdag/ Øyeblikket/ 30 sølvpenger// Nært deg/ Thanx/ Før hanen galer/ Paradishotellet/ Hold meg, lik meg, elsk meg/ Aldri sove mer