Lars Lillo Stenberg & The Salmon Smokers – So Long Marianne (BOK + 7")

  • 379 kr
  • 150 kr

Eksklusiv 7-tommer med Lars Lillo-Stenberg og akkompagnert av superbandet Salmon Smokers. 7'' er trykket med lekkert gulltrykk i 500 eksemplarer på hvit vinyl.

Bestiilingsvare ca 7 dager

Del
Artikkelnummer: 1469
Label - 
Format  -7'' Hvit vinyl og bok
Released -2017
Style -Rock
Country -Norway


I «So Long, Leonard Cohen» skriver 11 norske forfattere og journalister om ulike aspekter ved Cohens liv og produksjon. Det gjør de med en entusiasme og en innsikt som i seg selv fungerer som en serie svar på spørsmålet: «Hva var det med Leonard Cohen og Norge?». Boken er illustrert og inneholder en detaljert oversikt over alle Leonard Cohens konserter i Norge.


Forfattere: Morten Ståle Nilsen (red), Susanne Hedemann Hiorth, Håvard Rem, Eldrid Lunden, Terje Dragseth, Fredrik Wandrup, Arvid Skancke-Knutsen, Tom Skjeklesæther, Ruth Lillegraven, Erling Aadland, Kari Hesthamar og Pedro Carmona-AlvarezI tillegg får du en meget eksklusiv 7-tommer med Lars Lillo-Stenberg og akkompagnert av superbandet Salmon Smokers, de gjør So Long Marianne på A-siden og Sisters of Mercy på B-siden. Singelen er trykket i 500 eks. og ment for salg på Oslo Spektrum konserten 25.04, men selges hos noen få utvalgte forhandlere.