Hallesby - It's OK EP - LTD (7")

  • 229 kr

Release 19.01

På lager
Del
Artikkelnummer: 3895

Varenummer - DM175EP

Produsent - Drabant Music

Genre - Country, Americana, Norsk Rock

Produkttype - Vinyl 7''


Hallesby er OK og utrolig

«It’s OK er en kjærlighetshistorie som bare ramlet ned i hodet på meg en dag mens jeg klimpra på gitaren. Forhold tar slutt, man får arr og sår, men går videre.»

Hallesby er et nytt artistprosjekt av og med sanger, gitarist og låtskriver Thor-Martin Hallesby.
En mann godt kjent med at livet, tross alt, går videre. Haldenseren er tidligere frontfigur i The Poppets og The Thor Thorsen Experience, og har i flere tiår vært kjent for sin meloditeft og særegne vokal. Musikalsk beskrives Hallesby kanskje best som melodisk Americana, indiepop i møte med køntrirock, med rufs i kantene og både punk og sørgmodighet i bunn.

Hallesby-prosjektet har blitt det det har blitt på grunn av Thor-Martin og to sambygdinger; produsent og multi-instrumentalist Geir Sundstøl og musikkentusiastisk toppidrettstrener Jonas Wille. Jonas, som leder norsk håndballs herrelandslag, har vært fan av Hallesby siden han var tenåring, venn i et tiår og manager i et år.

«Da Thor-Martin for et par år siden tok en eksistensiell avgjørelse og valgte å legge en lang periode med rusmisbruk bak seg, bestemte jeg meg for å hjelpe ham med å få det praktiske og økonomiske på stell. Målet var at han skulle få lage en ordentlig plate».

Og slik ble det.
En fullengder ble spilt inn i Sundstøls «Studio Intim» i Oslo. Resultatet beskrives som oppsiktsvekkende gode låter fremført av en artist med en distinkt stemme og unik formidlingsevne. På «It’s OK» er Thor-Martin backet av et stjernelag av norske musikere; Erland Dahlen på trommer, Audun Erlien på bass, David Wallumrød på piano og produsent Geir Sundstøl på gitar.

«It’s OK» er første smakebit fra Hallesby-albumet som er ventet i april, og singelen slippes fredag 19. januar.