Brian Jonestown Massacre, The ‎– The Brian Jonestown Massacre Lp

  • 299 kr

Clear vinyl

Bestiilingsvare ca 7 dager

Artikkelnummer: 454
Label -A Records  ‎– AUK045LP
Format  -Vinyl, LP, Album, Clear
Released -2011
Style -Psychedelic Rock, Garage
Country -UK


A1 Drained
Bass [Known To Play Bass] – Heike Marie Rädeker
A2 Tombes Oubliées
Vocals [Uncredited] – Rike Bienert
A3 My Mind Is Filled With Stuff 3:35
A4 Cannot Be Saved 3:58
A5 A Word 5:33
B1 We Never Had A Chance 6:11
B2 Too Sad To Tell You 3:30
B3 Remember Me This 2:50
B4 What Can I Say 4:13