White Stripes,The -Under Great White Northern Lights Cd | Dvd

  • 249 kr
  • 199 kr

Den myteomspunnede duoen leverer med Under Great White Northern Lights et storslagent dokument over sin treukers Canada-turne sommeren 2007.

På lager
Del
Artikkelnummer: 781
Label -Third Man Records ‎– TMR-015, XL Recordings ‎–
Format  -Cd | Dvd
Released -2010
Style -Garagerock, Rock n roll,indie
Country -Us


Den myteomspunnede duoen leverer med Under Great White Northern Lights et storslagent dokument over sin treukers Canada-turne sommeren 2007. Sporene som utgjør The White Stripes' første livealbum noensinne er hentet fra en rekke ulike konserter, og på scenen er Jack og Meg minst like upolerte og energiske som de er i studio. Her finner vi totalt 16 låter hentet fra perioden mellom den selvtitulerte debuten i 1999 til og med Icky Thump (2007).

Den medfølgende DVD-en inneholder dokumentaren ved samme navn som albumet, innspilt i løpet av nevnte turne og regissert av Emmett Malloy (som sammen med broren Brendan har laget musikkvideoer for blant andre Vampire Weekend, Weezer, Metallica og nettopp The White Stripes). Filmen fanger duoens eksentriske sider, men også deres vennskap, harde arbeid og ukuelige kjærlighet til musikken. Konsertopptak blandes med små spontanopptredener de gjorde på dagtid - i settinger som inkluderer både parker, bowlinghaller og eldresentre - samt dyptgående intervjuer hvor Jack viser seg som en pratsom og utadvendt fyr. Meg blir derimot stadig mer tilbaketrukken, fram til resten av turneen må avlyses på grunn av hennes akutte angst. Under Great White Northern Lights gir et fremragende og dypt personlig innblikk i en av 2000-tallets fremste rockeduoer.

Tracklist

Let's Shake Hands
Black Math
Little Ghost
Blue Orchid
The Union Forever
Ball And Biscuit
Icky Thump
I'm Slowly Turning Into You
Jolene
300 Mph Torrential Outpour Blues
We Are Going To Be Friends
I Just Don’t Know What To Do With Myself
Prickly Thorn, But Sweetly Worn
Fell In Love With A Girl
When I Hear My Name
Seven Nation Army