Turbonegro - Never Is Forever - Limited Edition Lp

  • 299 kr

Repress, Splatter vinyl

På lager
Artikkelnummer: 598
Leverandør: Musikkopratørene
Format  -Lp, Splatter
Released -2020
Style -Punk, Rock & Roll
Country -NORWAY


A1. Letter From Your Momma
A2. Suburban Prince's Death Song
A3. Übermensch
A4. I Will Never Die
A5. No Beast So Fierce
A6. Destination: Hell
A7. Timebomb
A8. Pain In Der Arsch, Pocket Full Of Cash
B1. Hush, Earthling
B2. Nihil Sleighride
B3. (He's A) Grungewhore
B4. Black Chrome
B5. Oslo Bloodbath Pt. II
B6. Oslo Bloodbath Pt. III: The Ballad Of Gerda And Tore