Nomads, The - Showdown (1981-1993)

  • 698 kr

2nd edition w/ diferent colour (purple + yellow)

Bestiilingsvare ca 7 dager

Artikkelnummer: 892
Label /Label nr   -
Bang! Records ‎– BANG!-LP112
Format   -
3 × Vinyl, LP, Album, Compilation, Reissue, purple + yellow colour cover
Utgitt/Repress   -
Land   -
Sjanger   -
Garage rock


A1 The Way (You Touch My Hand)3:17
A2 I'm 5 Years Ahead Of My Time2:30
A3 Lowdown Shakin' Chills3:37
A4 Milkcow Blues4:15
A5 Rat Fink A Boo-Boo1:34
A6 Real Cone Lover2:22
A7 Where The Wolf Bane Blooms2:16

B1 Bangkok2:39
B2 Don't Tread On Me3:22
B3 She Pays The Rent2:01
B4 Forever3:27
B5 Call Off Your Dogs2:45
B6 Knowledge Comes With Death's Release2:45
B7 Surfin' In The Bars2:54
C1 Temptation Pays Double2:24
C2 Swamp Gal4:30
C3 Fire And Brimstone5:05
C4 Beyond The Valley Of The Dolls3:20
C5 My Deadly Game4:21
C6 Wimp2:55

D1 Psycho2:30
D2 Night Time3:34
D3 Boss Hoss2:09
D4 Rockin' All Through The Night1:47
D5 Have Love Will Travel2:40
D6 Showdow2:18
D7 Real Cool Time5:13

E1 Sometimes Good Guys Don't Wear White2:30
E2 I'M A Ding Daddy1:56
E3 Teenage Letter2:40
E4 Red Cadillac And A Black Moustache3:10
E5 Driving Sideways On A Oneway Steet2:00
E6 You're Gonna Miss Me3:35
E7 Stranded On A Dateless Night2:25
E8 Big Sandy1:28

F1 This Ain't The Summer Of Love2:16
F2 Frying Pan2:31
F3 Salvation By Damnation3:05
F4 The Next Big Thing4:13
F5 I Have Always Been Here Before3:52
F6 Cinderella2:46
F7 Motorhead2:20